Spring Breakers - recenze

5. července 2013 v 12:29 | Oli |  recenze
Spring Breakers | via Tumblr

Krimi / Thriller / Drama / Komedie
USA, 2012. 94 min.

Rozhodla jsem se napsat recenzi na tenhle film, s kterým jsou skoro všichni v poslední době "posedlí". Na Spring Breakers jsem byla s kámoškama v kině. Celá natěšená, protože podle traileru to vypadalo fakt slibně. Začátek se zdál být fajn, skvělá muzika a klasická mega párty ve velkým stylu. Ale nakonec se ukázalo, že je to jen obyčejná primitivní kravina, co nemá děj. Film možná tak pro někoho, kdo se rád koukne na sexy zadky, ale tím to podle mě končí. Neříkám, že je to až tak hrozný film a nedalo by se na něj koukat, ale čekala jsem víc. Hodně mě ten film zklamal, na to, že se dělalo kolem toho takové haló. Nejvíc mě tam štvalo jak se pořád opakovalo "Spring Breakers .. jarní prázdniny" a to bylo takhle skoro celý film a najednou konec :D. Ani jsem pořádně nepochopila, o čem ten film měl vlastně být. Chápu, že každý má svůj vlastní styl na filmy a každému se líbí něco jiného, ale slyšela jsem už hodně špatných recenzí. Takže pokud se těšíte, až se na Spring Breakeres konečně podíváta, tak ať potom nejste zklamaní jako já.

Za mě má pouze / 5

A jak působil ten film na vás? Líbil se vám, nebo naopak ne?

 


Komentáře

1 J. J. | Web | 5. července 2013 v 12:34 | Reagovat

Nojo taky to nechápu rozhodně mě to od něj docela i dost zabolelo fakt jsem se na něj těšila :(

A děkuju snad užiju :)

2 JoeNie K & Monika JoeNie K & Monika | Web | 5. července 2013 v 12:44 | Reagovat

tak asi podle téhle recenze můžu být ráda, že jsem neutratila zbytečně peníze za kino :D

3 Mel. Mel. | Web | 5. července 2013 v 12:45 | Reagovat

Já viděla pár minut začátku a pak jsem to musela vypnout, ale určitě se na to podívám! Hlavně kvůli tomu hereckému obsazení ! :))

4 Thea Thea | Web | 5. července 2013 v 13:01 | Reagovat

Videla som ten film, je to kravina :DD

5 Simi Simi | E-mail | 5. července 2013 v 13:46 | Reagovat

Nevidea som   ten film ale určite si ho pozriem  :D

6 Xiloli Xiloli | Web | 5. července 2013 v 14:05 | Reagovat

Ešte som to nevidela.. a chvalabohu že ma takého filmy ani nebavia. Ani si ho radšej nepozriem :D

7 Wendulka Wendulka | Web | 5. července 2013 v 14:14 | Reagovat

Moc děkuji ♥.
Film jsem zatím neviděla a nějak se na něj neplánuji podívat...vypadá to na takovou typickou teen komedii, která nenadchne, ale zase ani tak moc neurazí :).

8 Alchemistic Prophet Alchemistic Prophet | Web | 5. července 2013 v 14:29 | Reagovat

ako je to len môj názor, sme ho minule pozerali s kamarátkou ale nám to prišla ako uplna blbosť keby som to mala ja ohodnotiť tak asi 3/10 .. :!! neviem proste sme si to chceli pozreiť ked všetci okolo toho tak šaleli ako popisuješ v článku ..podla tvojej recenzie to vizerá aj na fajn film ale mna teda ako moc nezaujal a aj scénar bola npísaný za 10 dní, tak trochu odfláknuté ://:))

9 offic-club-o-wendy-a-nikki offic-club-o-wendy-a-nikki | 5. července 2013 v 14:49 | Reagovat

já ho neviděla,takže nemůžu soudit :)

10 audrey audrey | Web | 5. července 2013 v 15:57 | Reagovat

neviděla jsem ale chtěla bych :)

na mém webu je odkaz na moje ask.fm , nemůžeš mi tam zanechat otázku ? zabere ti to jen chviličku :))))

11 ph2 ph2 | Web | 5. července 2013 v 17:53 | Reagovat

Dobrý den,

rád bych Vám nabídl zajímavý způsob, jak si přivydělat nějakou tu korunu.

Co k práci potřebujete:

minimální znalost angličtiny
PC a připojení k internetu

Na našem webu naleznete více o způsobu, jak se časem propracovat až k 10 000Kč měsíčně a to po necelé 1 hodině práce.

Více na www.ph2.webnode.cz (pořádně si přečtěte text na úvodní stránce a začněte vydělávat ještě dnes!!!)

12 Márč Márč | Web | 5. července 2013 v 18:27 | Reagovat

ahojda :) chtěla bych tě pozvat na menší soutěž, která je zaměřena na oblíbené písničky. Budu ráda, když se přidáš :)http://featheredwolf.blog.cz/1307/competititon-best-song-ever-prihlaska

13 Amy Amy | Web | 5. července 2013 v 18:43 | Reagovat

Tenhle film jsem ještě neviděla, ale chci se na to podívat :)

14 Adiw Adiw | Web | 5. července 2013 v 21:26 | Reagovat

Film som nevidela, čakám, až sa bude dať zohnať na internete. Ale rovnako ako ty som čítala množstvo negatívnych názorov a dokonca aj Kurt Schneider napísal na svoj facebook, že na Spring Breakers nemáme ani chodiť, takže myslím, že to nebude veľmi dobrý film.

15 Eliza Eliza | Web | 6. července 2013 v 18:17 | Reagovat

Viděla jsem pouze prvních 20 minut a hned mě to přestalo bavit :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama